Inköp och produktkontroll

Hitta nya leverantörer

Är ditt företag intresserade av att handla ifrån Kina men osäkra på hur ni hittar en leverantör och vad ni kan förvänta er av pris och kvalitet? Vi hittar leverantörer i Kina, besöker dem, förhandlar och beställer prover. När ni känner er nöjda hjälper vi er upprätta en direktkontakt med leverantören.

Kontroll av leverantör och kvalitet

Har ditt företag hittat en leverantör i Kina och är redo att lägga en beställning? Vi tar kontakt med leverantören och besöker fabriken för att säkerställa att det är ett certifierat företag med god kvalitet på såväl produkter som processer.

Frakt och import

Tar er leverantör orimligt mycket betalt för frakten samtidigt som vissa leveranser bli försenade eller aldrig kommer fram? Vi kan ta över ansvaret för frakten lokalt i Kina fram till slutdestinationen i Sverige.


Export och försäljning

Marknadsföring

Vill ni börja sälja till Kina men saknar kunskaper om den lokala marknaden? Vi hjälper er med marknadsföring genom att använda vårt nätverk och lokala marknadsföringskanaler.

Lokal närvaro

Har ni lokala intressenter i Kina och behöver lokal närvaro för att vårda dessa? Vi kan representera för att erbjuda era kunder en mer närvarande kontaktyta som kan kommunicera på kinesiska och rapportera tillbaka på svenska. 


Turism

Paketresor

Kina är landet med enorma städer och fantastisk natur, tusenåriga byggprojekt och moderna skyskrapor, Himalaya och tropiska stränder. Kina har 55 minoriteter i tillägg till den Han-kinesiska majoritetsbefolkningen. Tillsammans gör detta Kina till ett spännande resmål med många intressanta platser.

För att ge er den optimala upplevelsen kan vi erbjuda paketresor där vi ansvarar för:

  • Transporter
  • Hotell
  • Utflykter
  • Guider
  • Föreläsning om Kina

Specifika tjänster

Förutom paketresor kan vi även erbjuda specifika tjänster såsom bokningar av transporter, hotell eller specifika utflykter. För den som vill lära sig mer om Kina håller vi även gärna ett föredrag om landet och det går bra att använda oss för att komma i kontakt med lokala guider.


Utbildning

Utbildning

Utbildning lyfter någon ur fattigdom och hjälper någon annan att förverkliga sina drömmar. Det finns många olika sätt att definiera vad utbildning innebär och vad det kan leda till. På GT China Consulting vill vi att utbildning och allmännytta ska tillhöra våra kärnvärden och utgöra del av verksamheten. 

Föreläsningar om Kina

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter av Kina genom att föreläsa för olika företag eller organisationer. 

Svenska studenter

Vi kan hjälpa svenska studenter med kostnadsfri rådgivning inför och under tiden de studerar i Kina. För intresserade studenter kan vi även hjälpa till att anordna företagsbesök och lära ut hur det är att arbeta i Kina. 

Språklärare

I Kina finns en stor efterfrågan av engelsklärare. Om du är intresserad av att arbeta med detta kan vi hjälpa dig hitta rätt och även ge dig tips om hur det är att leva i Kina. 

 

Close Menu